LAD har i budgettet afsat penge til at yde tilskud til træningslejre, der afholdes for de danske sejlere. For at komme i betragtning til at modtage et tilskud, er der nogle betingelser, der skal være opfyldt.

  • LAD's tilskud skal som udgangspunkt anvendes til hel eller delvis betaling for en træner.
  • Lejren skal arrangeres af en sejlklub.
  • Lejren skal være åben for alle laser sejlere i Danmark, invitationen skal blandt andet publiceres på lasersailing.dk.
  • Der skal sikres support for forskellige niveauer af sejlere.
    LAD ser særligt positivt på tilskud til lejre, der henvender sig til nye laser sejlere. Det vil være vanskeligt at få tilskud til en lejr, der alene henvender sig til sejlere med et højere niveau indenfor laser sejlads.
  • Den arrangerende sejlklub skal som udgangspunkt ikke tjene på lejren.
  • Lejren skal så meget som muligt baseres på selvhjælp/frivilligt arbejde.
  • LAD anbefaler at anvende Carsten Faubel eller Martin Jessen som træner for Laser 4.7 sejlerne, således af de så vidt muligt bliver gennemgående 4.7 trænere.

For at sikre gennemsigtigheden skal klubben lave et budget, der sammen med en ansøgning giver LAD mulighed for at beslutte et muligt tilskud og størrelsen af det. Som hovedregel kan tilskuddet ikke overstige 3000 DKK for en to dages lejr.

Budget og ansøgning om tilskud fremsendes til LAD på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. LAD vil efterfølgende vurdere ansøgningen, og vende tilbage hurtigst muligt.

Se vedlagte eksempel på budget

Når lejren har været afholdt skal faktura på afholdte udgifter til træneren fremsendes sammen med sejlklubbens kontonr til LAD's kasserer, der efterfølgende vil udbetale beløbet til sejlklubben.


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler