20160827 170533 Lille
Sejlersæsonen er virkelig over os nu. Vores første ranglistestævne blev holdt i Kolding sidste weekend, under meget udfordrende vindforhold men fantastisk vejr med blomstrende rapsmarkerne og høj sol.
Næste rangliste stævne er i Frederikssund kommende weekend den 20/21 maj. Så er vi godt kommet i gang.Ved siden af mange lokale stævner (som alle er velkomne til) er der 2 store stævne weekender jeg vil fremhæve som ALLE aktive laser sejlere – ung og ældre – skal deltage i.

Over pinsen (3-5 juni) er der både Youth European Sailing i Kiel og Kertemninde SailExtreme (kun lørdag og søndag). Begge stævner er fantastiske stævner både i land og på vand. Mange af de yngre sejlere vil nok orientere sig til Kiel, men alle andre – og dem der lige er kommet i gang og måske ikke klar endnu til 3 dages race – vil jeg varmt anbefale at komme til Kerteminde. Det er altid rigtig hyggeligt!

Det andet store weekend stævne som alle, der kan sidde i en laser jolle skal deltage i er Europacup stævnet i Warnemünde den 1-4 juli. Tyskerne kan det der med at holde store stævner og der er flere hundrede laser sejlere på vandet i disse dage. Lad os i år gøre dette stævne til ét stor dansk happening, hvor vi bor sammen i campingvogne eller telte. Der er program til 4 dages sejlads, men ofte får man lige en dags pause pga. af ingen vind eller for meget vind. Byen er hyggeligt og Warnemünder Woche, der er i samme uge, er ÉT stort maritimt event. Fra Jylland tager det 5-6 timer i bil. Fra øerne kan man praktisk bare sætte bilen i Gedser og tager færgen over og lander direkte i havnen. En nemt måde at komme til. Lad os mødes i Kiel/Kertemünde og Warnemünde.

Se på www.lasersailing.dk i kalenderen for flere informtioner. Hvis I har kendskab til lokale stævner sendt dem bare og så lægger vi dem ind.

En rigtig god sejlsæson til Jer alle. Jeg glæder mig at møde Jer alle rings omkring i de forskellige havne og på vandet.

Michael Faubel
Formand LAD


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler