Medlemskort2016
Som aftalt på general forsamling blev der stillet forslag om at afskaffe plastik medlemskort for klasse medlemskab ved Eurilcas generalforsamling, idet det stort set ikke er et krav ved deltagelse i stævner. Bemærk at der i dag den 20. januar 2017 er udsendt opkrævning af kontingent for 2017. Opkrævningen er udsendt på mail. Hvis du ikke har modtaget den, skal du kontakte kasseren.

For mesterskaberne skal sejlerne i forvejen rankes og godkendes af LAD - for de fleste andre udenlandske stævner som Europacup kan LAD på forhånd godkende sejlerne så de ikke behøver at have et medlemskort til hånd.

Det blev besluttet på den årlige generalforsamling i Eurilca at undersøge afskaffelsen over de næste to år. Medlemsforbund kan i den mellemliggende periode gøre brug af elektroniske medlemskort som kan forvises ved registrering (print af et pdf dokument).


I bestyrelsen har vi besluttet at vi ikke vil sende plastik kort for 2017 og frem, men efter henvendelse vil udstede det elektroniske medlemskort (pdf dokument).

Det betyder også at vi som udgangspunkt ikke sender medlemskort (hverken plastik eller elektronisk).

Dem der vil helgardere sig ved deltagelse i Europacups kan henvende sig til mig og jeg vil så elektronisk registrere medlemskab for 2017 for Europacup stævnerne (når medlemskabet er betalt)


Med venlig hilsen

Michael Faubel

Formand


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler