Michael Hansen deltager som bane coach for Laser sejlerne ved UGP i Aabenraa 
Christian Rasmussen fra Olympisk Sejlsport Øst - O. S. ØST deltager i år til UDM som træner på e-jolle og Laser banen.

LAD har længe ønsket en planlagt måde at støtte op omkring alle sejlere i Laser klassen, der deltager i udvalgte stævner i Danmark.
Det er nu lykkedes sammen med Dansk Sejlunion at prøve en ordning hvor alle sejlere kan tilgodeses samt eventuelle klubtrænere kan bindes ind.

Vi afprøver ideen her til efterår og vil evaluere den bagefter med de involverede coaches.

Til Aabenraa TORM UGP vil Michael Hansen være banecoach på banen med Laser.

Til TORM UDM i Skælskør vil Christian Rasmussen fra KC Øst være banecoach på Laser banen og her dække både Laser, Europe og evt andre joller på denne bane. Jan Christiansen fra DS vil være tilsvarende banecoach på 29´er/Hobie banen/mfl banen. 

Det er vigtigt at understrege at ALLE sejlere har samme adgang til banecoachen og at ideen er baseret på aktive deltagelse. Og det gælder også klubtrænere der kan søge råd og ideer ved banetræneren.

Til briefingerne er det meningen at DS Laser klasse coach er møde leder, men at andre trænere naturligvis er velkommen til at være aktive.

Banecoachens opgaver:

  1. Tilbyde en fællesbriefing for alle sejlere og trænere på den pågældende bane et bestemt stykke tid inden start. Det bliver i Aabenraa første gang lørdag kl 9.30 ved flagstangen.
  2. At følge med i sejladserne og observere på sejladsforhold og sejlernes præstation på et overordnet plan.
  3. At give feedback til så mange sejlere som muligt imellem sejladserne. Sejlerne skal opsøge ham, ikke omvendt.
  4. At samle op på indtrykkene over dagen og at afholde en åben fællesbriefing for de sejlere og trænere som vil være med efter endt sejlads lørdag. Det kan eksempelvis være 60 minutter efter at første båd i sidste felt er gået i havn. Søndag er det ikke realistisk – her må sejlerne selv henvende sig med spørgsmål. 

 Vi håber at dette forsøg tages godt imod i Laser klassen og at vi kan bygge på erfaringerne fra disse to stævner næste år.

Michael Faubel

Laser Association Denmark

 

For en god ordens skyld kommer her en liste  med stævner og træningslejre 2015, hvor Christian Rasmussen deltager som træner eller arrangør, og hvor der er været deltagelse af Laser kraftcentersejlere.

  • Ungdoms DM,  Laser træner
  • Laser træningslejr Bostahusen Sverige , Laser træner
  • Racing Fall camp Rungsted, Laser træner
  • Pressecup Rungsted arrangør
  • Uge 42 lejr Oure

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler