Fra bestyrelsen vil vi gerne ønske alle et rigtigt godt nytår.
Kalenderen for 2015 er nu blevet opdateret, og det er blevet tid til den årlige kontingent indbetaling.

2015 kalenderen er klar
Kalenderen for 2015 er opdateret med de stævner, som vi kender til, og som vl være interessante for Danske Laser sejlere. Hvis der er stævner, som du har kendskab til, men savner i kalenderen, så giv os et praj, så de kan komme med. Send oplysningerne til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Rang 3 bliver kombineret med DM. Det er plansat til den 19. og 20. september, hvilket ikke er optimalt, da det er week-enden før UDM. Det er desværre den eneste mulighed vi har, da der skal tages rigtig mange hensyn til øvrige stævner. Placeringen er ikke fastlagt, men det skal i følge vores statutter være øst for storebælt, da DM i 2014 var vest for.

HUSK kontingent betalingen
Det er tid til kontingentindbetaling for 2015. Den 7. januar sendte vi mail til alle der i 2014 var medlemmer i LAD, men vi har erfaret, at mailen KAN være havnet i dit spamfilter. Tjek venligst for at sikre at du har modtaget mailen. Hvis du ikke har modtaget mailen, så er det fordi vi ikke har din korretke mailadresse. Så vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan få opdateret vores liste. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med din korrekte mailadresse. 

HUSK at få betalt kontingentet, ellers risikerer du at komme på rykkerlisten !

Når vi har modtaget din indbetaling, fremsender vi dit nye ILCA-medlemskort.
Kontingentet er på 450 kr., som du bedes indbetale på konto i Danske Bank:
Reg, nr. 1551
Konto nr. 11189458

Hvis du i årets løb har skiftet postadresse, må du meget gerne sende en mail med din nye adresse.
Hvis du ønsker at melde dig ud af LAD vil vi meget gerne også høre fra dig.

Med ønsket om et godt 2015
Bestyrelsen i LAD


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler