Foto: Dansk Sejlunion/Mick Anderson

Juli 2012 - månedens portræt af Laser-sejleren Sarah Gunni

Navn: Sarah Gunni
Alder: 22 år

Klasse:

Laser Radial
Vægt: 69 kg

3 ord, der beskriver mig
som sejler som:

3 ord, der beskriver mig som sejler: Dedikeret, struktureret og engageret



Jeg valgte Laserjollen fordi…:

Jeg valgte Laser-jollen fordi det var det næste naturlige step for mig. Jeg ville gerne sejle på et højt niveau og jollen passer både min størrelse og mit temperament.

Mit mål med Laser-sejlads…:

Mit mål med Laser-sejlads er at blive af en verdens bedste og få nogle rigtig fede oplevelser.


Til hverdag sejler jeg…:

I hverdagen sejler jeg fra en havn et sted ude i verden. At rejse har været min hverdag de sidste par år! Når jeg er hjemme, gør jeg sejlads til en del af min ”arbejdsdag” sammen med studie og fysisk træning, så det skal helst være simpelt og hurtigt at gå til.

Det sjoveste
ved at sejle Laser…:

Det sjoveste ved at sejle Laser?: Ironisk synes jeg det er sjovest, når man kæmper rigtig hårdt i blæsevejr. Noget af tiden føles det dårligt, men samtidig giver det også en god følelse, når ens kamp giver pote – eller man kommer til en fed lænser. Derudover er det meget af setuppet omkring olympisk-sejlads, som tiltaler mig.

Min bedste Laser-jolleoplevelse:

Min bedste Laser-jolleoplevelse: Et par resultater burde måske stå her, men jeg vil faktisk sige mit første World Cup i Miami i 2007. Jeg var meget ung, men det var lærerigt, spændende og virkelig hyggeligt. Og sådan har det været lige siden!

Et godt råd til
andre, der overvejer Laser-jollen…:


Bliv ikke skræmt af hvad andre siger af mindre pæne ting om jollen. Der er mange gode grunde til, at det er en af verdens mest udbredte joller! Prøv den et par gange og nyd at bruge alle dine kræfter.

 

 

 


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler