YSWC og YSEC 2012 – Dansk Sejlunion har udmeldt den endelige udtagelse

Dansk Sejlunion skriver (sakset)

YSWC afvikles hvert år med start den anden torsdag i juli. Begivenheden er ISAF´s vigtigste begivenhed (efter OL) og det absolut mest betydende i ISAF ungdomsregi. Også for Dansk Sejlunion er det den ungdomsbegivenhed der har størst betydning og det ses som en målestok for succes i vores talentudvikling.

Igen til 2012 vil Dansk Sejlunion sætte hold til ISAF´s U19 VM - Youth Sailing World Championship og Eurosaf´s U19 EM - Youth Sailing European Championship.Dansk Sejlunion er klar med 2012 udgaverne af de danske udtagelser til ISAF´s U19 VM og Eurosafs U19 EM. Generelt bliver der udtaget igennem TORM Grand Prix sejladserne.

Alle udtagelser sejles i Danmark i løbet af maj måned.

Kilde: Dansk Sejlunion

Bemærk:
Dansk Sejlunion har i år valgt at alle, til begge events, udtages i Laser Radial, og vinderen af udtagelsen deltager i YSWC mens udtagelsens nr. 2 + 3 deltager i YSEC.

Danmark har ansøgt om ekstra-pladser til YSEC, 2 til Laser Radial piger og 2 til Laser Radial drenge. Jan Christiansen har i dag (9/3-2012) pr. telefon fra Mallorca bekræftet, at eventuelle ekstrapladser fordels således, at nr. 1 får den første ekstraplads, og nr. 4 får ekstraplads nr. 2.

De endelige udtagelseskriterieer til YSWC - klik hér

De endelige udtagelseskriterieer til YSEC - klik hér

Sejlerhilsen Flemming Rost


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler