Artikelindeks

Aarhus Sailing Week 2010 dannede igen i år rammerne om Torm JDM og Torm UDM og for Laser'enes vedkommende betød det race på Aarhusbugten for 13 Laser Radial piger og drenge.

Sejladser blev afviklet over 2 dage - 2 meget forskellige dage med frisk luft lørdag og let luft søndag. Anne Marie Rindom og Sarah Gunni skilte sig ud fra de andre uanset vindstyrke og efter 5 sejladser kunne Sarah Gunni søndag eftermiddag kåres som vinder med 5 point - ét enkelt point bedre end Anne Marie, der sluttede på andenpladsen med 6 point. Den tredie på podiet var André Højen Christiansen.

Desværre var 13 deltagere ikke nok til at de 3 på podiepladserne kunne forlade Aarhus med DM-medaljer om halsen - vi manglede 2 deltagere for at nå den magiske grænse på 15 deltagere. Dette burde vi kunne gøre bedre i årene der kommer, så fremtidige vindere kan kalde sig officielle Danmarksmestre.

Det var en lærerig weekend for de mindre øvede og nytilkomne i klassen. Under præmieoverrækkelsen bad Aarhus Sejlklubs Pierre Baad Nielsen tilhørerne klappe af de 3 på podiepladserne, der med deres flotte placeringer havde vist, at de behersker kunsten "at hænge solen sort". Det fik de yngste at mærke lørdag, men i søndagens lette vind viste specielt Sarah Gunni og Anne Marie at de er hurtige under alle forhold.

Stort TILLYKKE til præmietagerne.

Link til resultater - klik hér

Sejlerhilsen Flemming

 


Joomla! fejlsøgningskonsol