20140927 Laser DM

Kære alle Laser sejlere.
Et rigtigt Godt Nytår til jer allesammen.

Efter at det nu endelig er blevet koldt, og det meste af vandtræningen er gået i stå, er sikkert rigtig mange af jer i gang med konditions og fysisk træning for at blive klar til den kommende sæson.

Således er vi allerede godt i gang. Bestyrelsen har sammen med mange sejlere på Oure(uge 42), efterårstræningssamlinger og senest til tørtræning, prøvet at lægge en kalender for alle de forskellige grupper af sejlere (4.7, U19, U21, national elite, master).

Den sidste version af kalenderen har ligget på hjemmesiden i nogle uger og google kalenderen er opdateret.

Nogle af Jer tager måske en par uger under varmere himmelstrøg. Men ellers starter vandtræningen i Danmark (hvis vandet ikke er frossent) i starten a marts i Kaløvig (ice camp/ice cup).

Derefter er der planlagt to weekender for alle i SKB (Sejlklubben Køge Bugt) – først en weekend som træningslejr og efterfølgende weekend et lille prøvestævne, som vi nok vil holde på en lidt ”alternativ” måde.

Den første weekend i april (den 6/7 april) er der træningslejr i Holbæk – en klub der i det sidste år har bygget noget lasersejlads op fra bunden. Lad os alle vise både SKB og Holbæk, at vi støtter deres aktiviteter, og at vi gerne vil se mange flere lasersejlere også til træningsweekender og til stævner.

Efter Holbæk gør sejlerne nok klar til Påske – nogle bliver måske i Hellerup, mens andre drager til Gardasøen.

I starten af maj starter så de rigtige stævner – den første weekend med Rangliste 1 samt DS Grandprix i Kaløvig.

Fra bestyrelsens side ønsker vi jer alle en rigtig god sejlsæson og mange gode oplevelser med jeres kammerater og supportere.

Michael Faubel