kalender

Her er endelig kalenderen for 2018.

Det tog lidt længere tid end oprindelig antaget, men sejlerne har set det meste af det allerede i Oure og diskuteret det.

Vi har i LAD bestyrelsen samt med DS arbejdet videre med det. Efterårsplanen er ikke lagt fast vedr. alle træningslejre, men I får et indtryk.

Sammen med DS har vi arbejdet på nogle logiske programmer for både 4.7 gruppen, U19/Youth gruppen og U21 gruppen. Vi vil gerne samle så mange sejlere som mulig til disse programmer, som stort set kun adskiller sig med henblik på sæson højdepunktet og forberedelsen dertil. Hvis der er en tilstrækkeligt stor gruppe, vil vi fra LAD kunne søge tilskud fra DS (f.eks. til trænere), samt at DS selv har mulighed for at prioritere nogle af stævnerne med henblik på trænersupport (f.eks. NM i Baastad Sverige, YES i Kiel etc.)

Vi har for hver gruppe udarbejdet et sheet (se link nedenunder). På den første side står der, hvorfor vi gør det samt en liste over de aktiviteter der er foreslået for gruppen.

På side 2 er der skrevet NOGLE navne ind, men der er sikkert flere der vil være interesseret i at deltage i et forløb.

Bemærk venligst, at der er ingen der forventer, at I deltager i alt, men vi vil gerne have en tilstrækkelig stor gruppe til f.eks. forberedelses stævnerne samt naturligvis sæson højdepunktet. Også selvom I skriver, at I vil deltage i et givet arrangement, kan der naturligvis ske ændringer, og I er jo alle i kontakt med hinanden via facebook ????

Så det er vigtigt at udfylde skemaet på side 2 i de vedlagte Excel sheets som er tilgængeligt via Google.docs.

Jeg har givet adgang til medlemmerne i aldersgrupperne, men hvis I ikke kan komme ind eller der andre ikke-medlemmer, der gerne vil skrive sig på, så send lige en e-mail med jeres e-mail adresse til michael.faubel snabel-a dupont.com

Vi tror også, at den e-mail I giver, skal være tilknyttet en Google konto, men det finder I selv ud ad.

God fornøjelse med planlægningen for 2018. Venligst skriv jer på inden den 15 januar 2018!!!

4.7 google docs 2018 plan og navne liste:

U19 radial 2018 plan og navne liste:

U21 standard/radial 2018 plan og navne liste:

Her finder du en samlet kalender som Excel og her er en PDF udgave

Til jer alle tak for en god sejlsæson 2017. Vi ses igen i 2018 til endnu en rigtig god sæson

Michael

formand