Garda

Hold påskeferie ved Gardasøen med masser af træning på vandet.

- hyggeligt samvær med sejlervennerne

- fantastiske omgivelser
- super stævne


Vi vil gerne invitere Jer til træningslejr ved Gardasøen i påsken fra lørdag den 24/3 til lørdag den 31/3-2018. Mikkel Korsby vil være træner på lejren.

Træningen vil foregå i Arco ved Torbole – Adresse: Via Lungo Sarca, 38062 Arco.

I Arco vil jollerne stå på en dejlig græsplæne, godt beskyttet fra vinden, her vil derudover være omklædningsrum, badefaciliteter og stort telt til evt. briefing. Mulighed for at købe vand og snack.

Lørdag 24/3 Træning (tilrigget om omklædt kl. 13.00)
Søndag 25/3 Træning
Mandag 26/3 Træning
Tirsdag d. 27/3 Transport af joller (sejle/kører)
Onsdag den 28/3 Stævne
Torsdag den 29/3 Stævne
Fredag den 30/3 Stævne
Lørdag den 31/3 Stævne

Stævnet afholdes fra Fraglia Vela Malcesine –
Adresse: Via Gardesana 205 / Frazione Navne – 37018 Malcesine.

Til de forældre som tager med til Malcesine, vil I få verdens bedste udsigt til sejladserne. Radial sejlerne kommer helt ind under land, hvor I kan se sejlads og sidde og nyde en drink i restauranten imens. Her er
der også mulighed for at købe frokost til rimelige priser.

Tilmelding til stævnet via link, dette er dog ikke åbent endnu.
http://www.fragliavela.org/it/20/regate

Træningen vil henvende sig til sejlere som kan begå sig i bølger og vind op til 12 m/s. Gardasøen er kendt for sin vind, den svage nordenvind om morgenen og den kraftige sydlige vind om eftermiddagen –
det skifter som regel ved 12-13 tiden. Jo mere sol og klart vejr der er, jo mere vind kommer der.

Der vil være mange muligheder for indkvartering – hotel, camping, lejligheder pensionater – og hvor skal man så bo. Nogle har valgt at bo i Riva del Garda, hvor man let kan leje en cykel og cykle til træning,
dog skal man køre i bil når stævnet starter. Andre bor måske i Malcesine, hvor man de første dage til træning skal køres. Der er selvfølgelig også mulighed for indkvartering i Torbole.

Jeg vil løbende opdatere hvem der skal med på Facebook ”Laser Danmark”, men I skal regne med at der er bindende tilmelding.

Prisen vil være kr. 2.600,- v/10 deltagere. (Der er plads til 10 deltagere, først til mølle. Men hvis der er stor interesse vil vi prøve at få en træner + rib mere med).
Prisen inkluderer træning i 3,5 dag og 4 dage stævne med træner på vandet. Rib og benzin, samt liggeplads til både jolle og rib under træningen i Arco. Prisen er ekskl. stævnegebyr.
Skulle der ske nogle uforudsete omkostninger vil I blive efter opkrævet.

Hvis I har nogle spørgsmål så skriv til mig på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tilmelding sker på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetaling kr. 2.600,- på
Reg.nr. 7264 Konto nr. 0001168223. Senest tilmelding den 14. januar 2018

Hvis der skulle være sejlere, som gerne vil med til Gardasøen, men hvis forældre/familie ikke har mulighed for at komme med, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så kan der eventuel organiseres fælles transport og overnatning.

Garda2