pub JET5241

Egå sejlklub stillede i weekenden 4-5. november lokaler til rådighed til laser træningslejr. 


Næsten 40 aktive og friske sejlere var mødt op for i hele weekenden at blive coachet af Piotr (landstræner) og Sofie Slotsgaard. Med så mange sejlere kunne der specielt fokuseres på starter og fart. Lørdag var der god vind med omkring 6-8 m/s i middelvind, men med høje bølger fra syd. Søndag lidt mindre vind og bølger som gav mulighed for et varieret program.
Samtidig var der også optimist lejr med ca. lige så mange deltagere – så landtropperne og faciliteterne blev virklig udnyttet til grænsen. Optimisterne havde så også mulighed for at se lasersejlerne i aktion – specielt også fordi nogle optimist sejlere havde valgt at sejle Laser for første gang, og prøve den af som fortsætter jolle efter optimisten.
Det blev nogle gode erfaringer for de nye sejlere og alle gjorde sig umage for at hilse dem velkommen i gruppen.

Både lørdag og søndag kom Jan Christiansen (DS talent koordinator) forbi, og lørdag blev der sammen lagt planer for 4.7 og radial gruppen for 2018 sæsonen.

Lørdag aften var der socialt sammenvær med bagekonkurence ”den store bagedyst”...

Tak til Cristine Heegaard og Egå bemandingen samt forældre til sejlere at muliggøre denne lejr.

Om 2 uger (den 18/19 november) er der igen laser lejr i Egå (denne gang med Stig Steinfurt, Sofie og André Højen som trænere) og der allerede 25 tilmeldte.

Se flere billeder her

 

pub JET4242

Foto: Jens Thaysen

 

pub JET4693

Foto: Jens Thaysen