20160827 101819 Lille
I næsten et år har bestyrelsen tænkt over hvordan vi kan hjælpe alle vore medlemmer og laser sejlere i Danmark for at afstemme forventninger mellem forskellige interesser, fremme laser sejlads i Danmark og styrke både det sociale som det faglige i at være Laser sejler.


Der er mange aspekter at tage hensyn til samt mange mål og aldersgrupper.

Efter diskussioner med Dansk Sejlunion, Dansk Sejlunions Laser head coach og indbyrdes diskussioner har vi nu skrevet vores tanker og anbefalinger sammen.
Vedlagte beskrivelse af udviklingsforløb og almanak for LAD er resultatet af det arbejde.

Specielt for unge sejlere, der kommer fra et meget intensiv forløb med mange udlandsrejser i junior klasserne er konceptet en omstilling.
Udviklingsforløbet lægger vægt på at balancere de aktuelle her og nu behov af sejlerne med en langfristet planlægning så at alle interessenterne og specielt sejlerne kan indstille sig på det. Dertil hører også at forventningerne ikke skrues for højt op i begyndelsen med risikoen for at sejlerne brænder ud for tidligt – som vi desværre har måtte se over en årrække.

Hver sejler er naturligvis forskellig og derfor skal dette dokument ses som en anbefaling.

LAD og Dansk Sejlunion vil tage dette dokument som udgangspunkt for fremtidig planlægning af aktiviteter til gavn for alle laser sejlere i Danmark.

Kalender for 2021
Efter at have indsamlet alle informationer i længere tid har bestyrelsen nu et bud hvilke stævner og arrangementer der kan anbefales til laser sejlads i 2021.

Det skal siges at Covid-19 situationen med stor sandsynlighed vil ændre på planlægningen undervejs. LAD vil i videst mulig omfang søge at etablere erstatningsstævner og andre alternativer så alle får mulighed for at få sejlet. Alt dette selvfølgelig under hensyntagen til de restriktioner der måtte være.


Her finder du almanakken

Her finder du kalenderen som Excel 

Bestyrelsen
Laser Association Denmark 


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler