Foto: Stemningsbillede fra Kieler Woche 2013 - altid en fantastisk begivenhed!

Årets ranglistestævner - hele 2 internationale Laser-stævner i Danmark

Bestyrelsen har udvalgt ranglistestævnerne for 2014, der i år alle afvikles i Danmark. Fravalget af Young Europeans Sailing i Kiel som ranglistestævne i 2014 skyldes alene, at EM for klasserne Laser Standard, samt Laser Radial W+M i år afholdes i Split, Kroatien hen over Pinsen.

Oversigt over årets LAD-ranglistestævner - klik hér

Laser Europa Cup

LAD-ranglistestævne 3 bliver Laser Europa Cup, i dagene 26 - 28. september 2014, og med Egå Sejlklub som vært. Stævnet bliver samtidig DM, og bestyrelsen ansøger pt. om tillige at gøre stævnet til NoM.

Du kan være med til at gøre stævnet til en god begivenhed ved at invitere dine Laser-sejlervenner til stævnet. Vi kan i fællesskab forsøge at hjælpe hinanden med låne, leje- eller charterjoller, og de lokale sejlere kan åbne dørene for privat indkvartering af udenlandske sejlere. Lad det være en opfordring - jo flere vi bliver, jo sjovere bliver det for os alle!

Link til stævnets hjemmeside - klik hér

Link til tilmelding til stævnet - klik hér

Laser Radial Youth European Championships & Trophy 2014

Umiddelbart efter den Olympiske uge af Kieler Woche, i dagene 26. juni - 3 juli 2014, er Egå Sejlklub vært for Laser Radial Youth European Championships & Trophy 2014.

Det bliver stort! - forventeligt 250 deltagere fra 30 nationer. Danmark har, som værtsnation, fået tildelt et større antal pladser end vi som udgangspunkt kunne forvente. Det betyder, at er du født i årene 1996 - 1999 har du mulighed for at deltage, også selv om du måske ikke deltog i sidste års ranglistestævner. Kontakt formanden hvis du har spørgsmål om dine muligheder for at deltage.

Egå Sejlklub skal bruge mange hænder, mange både og meget grej. Har du eller dine forældre mulighed for at hjælpe stævnet på vej - på den ene eller den anden måde - hører jeg gerne fra dig/jer.

Link til stævnets hjemmeside - klik hér


Sejlerhilsen

Flemming


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler