Unge danske i kamp under Laser 4.7-EM I Østrig
Foto: Mick Johns

Beretning fra Laser 4.7-EM I Østrig

Imens de stor drenge og piger sejlede OL i Weymouth, sejlede de yngste Laser sejlere på Neusieder See i Østrig. Her sejles Laser 4.7 EM. 215 drenge og 116 piger var samlet i det lune, lysegrå vand mellem bakkerne. Danmark var iår representeret af Patrik Døpping fra Egå sejlklub og Alex Johns fra Egå Sejlklub/Aalborg Sejlklub.

De Danske drenge var blandt de yngste deltager (14år mod de ældste på 17år) og efter to dages sejlads med letluft lå de begge i den bageste del af feltet. Dog er de frem engang imellem i top 10 endda top 5 ved et af mærkerne. De kæmpede i et hårdt felt.

Final serie begyndt på 4 dag (ud af 6) og efter kun 4 sejladser, ikke mange når de er 215 drenge på 4 felter. Drengene var ikke tilfreds med deres resultater efter de 4 meget letvejrs sejladser. De kom begge i Emerald felt, de havde nok håbet på bronze eller sølv feltet. Men så var der mulighed for nogle god placeringer, Alex lagde godt ud med en 5. plads og i næste sejlads fik patrik en 10. plads. Vinden var også tiltaget til 5-6m/s, noget af tiden. Sidste dags sejleads blev skudt af pga manglende vind.

Iøvrigt er Neusieder See et super sted at sejle, men desvære plagede af let og ingen luft.


Tak til Alex og Mick Johns for beretningen - sejlerhilsen Flemming

 

 

 



Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler